I alla våra
behandlingar ingår konsultation

KONSULTATION tycker vi är jätteviktigt då vi tillsammans kan komma fram till nya lösningar!

Det avsätts alltid extra tid så vi kan skapa ett mästerverk.

Klippning

I klippning ingår schamponering och avslappnade massage, klippning och styling samt tips och råd till din nya frisyr.
Vi klipper både dam, herr och barn.

Spa-Klippning

Unna dig själv en skön och lyxig stund, där vi klipper ditt hår samt gör en personlig inpackning, en ansiktsbehandling fast för håret!
För dig som behöver extra mycket vård, glans, fukt och volym, i en kombination som passar just ditt hår!

Skäggklippning

Vi har en egen herravdelning där vi inriktar oss mer på herrmodet inom skägg och frisyr ! Vill du få tips och formning av ditt skägg så är det hit du kan vända dig! Vi klipper med maskin och sax.

Färgdesign

Färgen är pricken över i:et! Vi arbetar med skonsamma färger utan onödiga kemikalier.Detta avgörande genombrott innebär att det ökande antalet kunder som är allergiska mot hårfärg äntligen kan ha hittat en lösning som funkar även för dem. Mikromolekyler av färgpigment kombineras med en blandning av mikroniserade mineraler och naturliga ingredienser för att skapa ett professionellt och hälsosamt resultat.

Permanentdesign

Vi rullar volym, korkskruvs, affro och vanlig permanent, allt efter önskemål! Kom gärna in för konsultation.

Avfärgning

Vill du avfärga ditt hår så rekommenderar vi att du kommer in för konsultation.

Fransförlängning

Vi jobbar med singelmetoden som innebär att man applicerar en extensionfrans per naturlig fullmogen frans.Vi har olika längder,böj och tjocklek på fransarna så de kan skräddarsys för att passa just dig!
Fransarna är av syntet och sätts fast av ett mycket stark allergitestat svart lim.
Med denna metod fästs ca 60-90 fransar på vardera öga.
Den naturliga fransen livslängd är ca 4-8 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer din fransförlängning med.
Alla dina fransar befinner sig i olika växtfaser, du får i samma takt som du tappar, nya mogna fransar att fylla på. Vi tappar ca 30 naturliga ögonfransar under en 3 veckorsperiod. Därför ska man komma och fylla på, för den bästa effekten på din förlängning rekommenderar vi ett återbesök för en påfyllning var 3-4 vecka.

Volymfransar även kallad Russian Volume är den senaste tekniken inom fransförlängning!
Metoden är lika skonsam som klassiska singelfransar om inte skonsammare då man använder mycket tunnare fransar(0.07mm).
Med denna metod kan man få ett fylligare resultat då man kan sätta 2-6 separerade fransar på en naturlig frans. Med volymfransar kan du få 200-700 fransar på vardera öga beroende på vilket effekt du vill ha. Har du glesa/tunna fransar är volymfransar perfekt för dig.
Detta är inte flares! Med denna teknik gör fransstylisten egna tunna fransknippen.
Du ska inte göra fransförlängning om du har/haft infektion i ögonen minst 3 veckor innan.

Hårförlängning/ förtjockning

Vi arbetar med den skonsammaste metoden på marknaden, hair talk! Kontakta oss för att veta vad som passar ditt hår och din livsstil.

Hårstyling

Ska du på fest eller annan tillställning och vill styla till håret professionellt så är du välkommen till oss. Kanske en glamorös föning, en uppsättning eller bara styling? Vi har verktygen och skaparglädjen!

Brudfrisyr

Vi hjälper dig hitta den perfekta bröllopsfrisyren till din stora dag! Vid konsultationen pratar du och din frisör igenom vilken uppsättning som skall göras. Ta gärna med bilder och även med de hår-accessoarer du vill ha till uppsättningen. Om Makeup önskas, så kollar vi även färgnyanser vid konsultationstillfället.

Brynformning

Ögonbrynen är ramar in ditt ansikte, rätt färg och form gör att du ser både piggare och gladare ut!
Vill du även ha en intensivare blick?
Passa då på att även färga fransarna.

Öronhåltagning

Vi är utbildade av Blomdahl Medical Piercing för att det ska bli en trygg upplevelse. Detta är ett säkert och enkelt sätt att ta hål i öronen på. (åldersgräns 6 år)

Makeup

Vill du unna dig något extra? Varför inte boka in en make-up rådgivning vart vår utbildade make-up artist sminkar dig samtidigt som du får råd och tips. Eller ska du kanske på fest och vill bli professionellt sminkad.

Boka enkelt online

Du kan enkelt boka tid hos oss direkt via vår hemsida. Du väljer behandling och vem som ska ta hand om dig, dag och tid! Bara några klick så är du klar!