KLIPPNING

 • Klippning

  Vi börjar alltid behandlingen med en konsultation, sedan tvättar vi igenom ditt hår och ger avslappnande hårbottensmassage. Du får håret stylat samt tips och råd till din nya frisyr. Vi anpassar produkterna efter dina behov och du får rekomendationer.

 • Spa-klippning

  Unna dig själv en skön och lyxig stund, där du får extra hårbottensmassage och en kur anpassat för ditt hår/hårbotten.

 • Spa-klippning LYX

  Vill du lyx till det lite extra, så ska du boka denna LYX behanling. Här får du en avslapplande nackmassage med eteriska oljor samt extra hårbottensmassage med skräddarsydda kurer. Du kan likna detta med en spabehandling, du får sitta i vårt avskilda spa-rum för att få mer lugn och ro.

 • Hårbottens analys

  Har du hårbottens problem ? Vi har en hårbottenskamera som vi använder oss av för att se hur din hårbotten mår. Därifrån skräddarsyr vi en hårbottenskur. Du får extra hårbottensmassage, för att öka blodcirkulationen och en varmhanduk. Detta kan man kombinera med en klippning.

Barbering

 • Skäggklippning Basic

  Vi trimmar ditt skägg med sax & maskin. Du får tips och trix hur du ska ta hand om ditt skägg.

 • SKÄGGKLIPPNING DELUXE

  Vi klipper och formar ditt skägg med sax, maskin och kniv. Du får ansiktsmassage, varma och kalla handdukar, detta kan liknas som en spabehandling

 • Renrakning med kniv

  Vi renrakar dig med kniv på traditionellt vis.

 • Mustach trimm

  Vi trimmar endast igenom mustachen + skägglinjer.

Färgdesign

 • Färgning

  Färgen är pricken över i:et på en frisyr! Vi utbildar oss hela tiden för att vara i framkant och kunna erbjuda de senaste, skonsammaste och bästa för dig. Vi har ett natur och miljötänk och vi har därför valt färg med omsorg och arbetar med Original Mineral CCT. Färgen är fri från ammoniak, PPD och resorcinol, en färg utan onödiga kemikalier. Om du är allergisk mot traditionell färg kan denna färg fungera för dig, men vi rekommenderar alltid ett allergitest innan! Kontakta oss för mer information.

 • Information

  Ska du boka en färgning hos oss läs igenom detta nedanför innan: ** Vi följer läkemedelsverkets rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar. Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring (upp till 18 år). Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren. Alla typer av extremfärgningar/pastell/avfärgning kräver en telefonkonsultation innan bokning

Hairtalk

 • Hairtalk

  Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val för dig som vill välja ett skonsamt alternativ när du ska göra din hårförlängning.

Permanent

 • Permanentdesign

  Är du sugen på en texturförändring i ditt hår ? Har du rakt, platt eller svårstylat hår? Då kan permanent vara något för dig. Vi rekommendrar dig att kontakta oss innan du bokar din permanenttid, då vi måste veta om ditt hår klarar av denna behandling.

Styling

 • HÅRSTYLING

  Ska du på fest eller annan tillställning och vill styla till håret professionellt så är du välkommen till oss. Kanske en glamorös föning, en uppsättning eller bara styling? Vi har verktygen och skaparglädjen!

 • BRUDSTYLING

  Vi brinner lite extra för bröllopsstyling och har lång erfarenhet av detta. Vi hjälper dig hitta den perfekta bröllopsfrisyren till din stora dag! Vid konsultationen pratar du och din frisör igenom vilken uppsättning som skall göras. Ta gärna med bilder och även med de hår-accessoarer du vill ha till uppsättningen. Om Makeup önskas, så kollar vi även färgnyanser vid konsultationstillfället.

 • make-up

  Vill du unna dig något extra? Varför inte boka in en make-up rådgivning vart vår utbildade make-up artist sminkar dig samtidigt som du får råd och tips. Eller ska du kanske på fest och vill bli professionellt sminkad

Bryn & Frans

 • Bryn&frans formning

  Ögonbrynen är ramar in ditt ansikte, rätt färg och form gör att du ser både piggare och gladare ut! Vill du även ha en intensivare blick? Passa då på att även färga fransarna.

Håltagning

 • Öronhåltagning

  Vi är utbildade av Blomdahl Medical Piercing för att det ska bli en trygg upplevelse. Detta är ett säkert och enkelt sätt att ta hål i öronen på. (åldersgräns 6 år