I alla våra
behandlingar ingår konsultation

KONSULTATION tycker vi är jätteviktigt då vi tillsammans kan komma fram till nya lösningar!

Det avsätts alltid extra tid så vi kan skapa ett mästerverk.

Klippning

I klippning ingår schamponering och avslappnade massage, klippning och styling samt tips och råd till din nya frisyr.
Vi klipper både dam, herr och barn.

Spa-Klippning

Unna dig själv en skön och lyxig stund, där vi klipper ditt hår samt gör en personlig inpackning, en ansiktsbehandling fast för håret!
För dig som behöver extra mycket vård, glans, fukt och volym, i en kombination som passar just ditt hår!

Skäggklippning

Vi har en egen herravdelning där vi inriktar oss mer på herrmodet inom skägg och frisyr ! Vill du få tips och formning av ditt skägg så är det hit du kan vända dig! Vi klipper med maskin och sax och behandlingen avslutas med ansiktsmassage och varmt omslag.

Olaplex

          Olaplex är en innovation produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Olaplex fungerar på alla hår oavsett skick. Olaplex gör färgningsresultatet ännu mer fantastiskt, de är en ny sorts kemi, som gör varje gång håret starkare och i bättre . Man blandar olaplex i din färg/blekning men man kan även göra en fristående behandling.

NÄR BEHÖVER MITT HÅR OLAPLEX?

 Om du går på salong och färgar ditt hår
 Om du går på salong och bleker ditt hår
 Om du går på salong och permanentar ditt hår
 Om du använder plattång på ditt hår
 Om du fönar ditt hår
 Om du upplever ditt hår som slitet/skört

Färgdesign

Färgen är pricken över i:et på en frisyr! Vi utbildar oss hela tiden för att vara i framkant och kunna erbjuda de senaste, skonsammaste och bästa för dig. Vi har ett natur och miljötänk och vi har därför valt färg med omsorg och arbetar med Original Mineral CCT. Färgen är fri från ammoniak, PPD och resorcinol, en färg utan onödiga kemikalier. 

Om du är allergisk om traditionell färg kan denna färg fungera för dig, men vi rekommenderar alltid ett allergitest innan! Kontakta oss för mer information.

 

Färg information

Ska du boka en färgnings hos oss läs igenom detta nedanför innan:

** Vi följer läkemedelsverkets rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar. Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring (upp till 18 år). Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.Alla typer av extremfärgningar/pastell/avfärgning kräver en telefonkonsultation innan bokning.

Om du svarar ja på påstående nedan kontakta oss på 0980-811 31 innan bokning.

  • om du har egen brunn eller badat i pool
  • om du vet med dig att du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, mörk till ljus och tvärtom
  • om håret ändrat färg/textur efter utlandsresa
  • om du har använt dig av färgbomber, särskilt revlon
  • om du har använt dig av sprayblond eller ekofär
  • om du har använt dig av root touch up, en färgad spray som döljer din utväxt
  • om du har väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår

Det är viktigt att du hör av dig om något av dessa påståenden stämmer, detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid för ditt besök 🙂 Avbokning av besök ska ske senast 24h före bokad tid. Uteblivet besök/sen avbokning debiteras enligt prislistan och den tid som bokats upp.

 

Hårlängder

           Kort hår är till öronen, mellan är ovanför axlarna och nedanför axlarna räknas som långt hår. Extra långt är nedanför bysten eller ett väldigt tjockt hår. Samtliga priser och beroende på färgåtgång(hårtjocklek) och avancemang. 

Hårförlängning/ förtjockning

Vi arbetar med den skonsammaste metoden på marknaden, Hairtalk! Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring? Gör en grundlig konsultation hos oss för att kunna få just ditt drömhår! Har du precis gått igenom en cellgiftbehandling eller lider av hårsjukdomen alopecia? Hairtalk erbjuder hairwear- en hårdel som är skonsam och enkel att använda, kontakta oss för mer information. 

Hårstyling

Ska du på fest eller annan tillställning och vill styla till håret professionellt så är du välkommen till oss. Kanske en glamorös föning, en uppsättning eller bara styling? Vi har verktygen och skaparglädjen!

Brudfrisyr

Vi hjälper dig hitta den perfekta bröllopsfrisyren till din stora dag! Vid konsultationen pratar du och din frisör igenom vilken uppsättning som skall göras. Ta gärna med bilder och även med de hår-accessoarer du vill ha till uppsättningen. Om Makeup önskas, så kollar vi även färgnyanser vid konsultationstillfället.

Makeup

Vill du unna dig något extra? Varför inte boka in en make-up rådgivning vart vår utbildade make-up artist sminkar dig samtidigt som du får råd och tips. Eller ska du kanske på fest och vill bli professionellt sminkad.

Brynformning

Ögonbrynen är ramar in ditt ansikte, rätt färg och form gör att du ser både piggare och gladare ut!
Vill du även ha en intensivare blick?
Passa då på att även färga fransarna.

Öronhåltagning

Vi är utbildade av Blomdahl Medical Piercing för att det ska bli en trygg upplevelse. Detta är ett säkert och enkelt sätt att ta hål i öronen på. (åldersgräns 6 år)

Boka enkelt online

Du kan enkelt boka tid hos oss direkt via vår hemsida. Du väljer behandling och vem som ska ta hand om dig, dag och tid! Bara några klick så är du klar!